冷前菜 |
 |
|
|
ピクルス |
¥400 |
Pickles |
|
|
|
|
|
カプレーゼ
モッツアレッラ、バジリコ、トマトのサラダ
|
¥800 |
Caprese |
|
 |
|
|
|
サーモンのテリーヌ |
¥800 |
Terrine of Salmon |
|
|
|
田舎風パテ |
¥800 |
Country Pate (Terrine)
pork,chicken,
liver of chicken and egg |
|
|
|
サンダニエーレ産
生ハム |
¥1000 |
uncured Ham Italy Sandaniere |
|
|
|
|
|
モルタデッラ
ソーセージ |
¥800 |
sliced Mortadella sausage
(big sausage of Italy Bologna) |
|
|
|
ミラノ産サラミ |
¥800 |
Milanese Salami
|
|
|
|
生ハム、サラミ、ベーコンの
盛り合わせ |
¥1200 |
Mix of Ham,Sausage,Salami |
|
|
|
サバのマリネ
ピクルス添え |
¥1000 |
Marinade of Mackerel(fish) |
|
|
|
カジキマグロの
カルパッチョ |
¥1000 |
Carpaccio of Spearfish |
|
 |
|
前菜盛り合わせ一人前 |
¥800 |
Mixed Hors d'Oeuvre
mix of 5 kinds |
|
 |
|
|
|
前菜盛り合わせ二人前 |
¥1500 |
W Mixed Hors d'Oeuvre |
|
|
|
温前菜 |
|
|
|
本日のキッシュ |
\600 |
today's Quiche |
|
 |
|
タコとジャガイモのソテー |
\600 |
saute Octopus and potato |
|
 |
|
アランチーニ
(シチリア風リゾットのコロッケ) |
\600 |
Arancini rizotto croquette of Sicily |
|
 |
|
|
|
白いんげん豆と
ツナの煮込み |
¥800 |
Stew of Tuna and bean |
|
ホタテ貝のソテー
アンチョビ・クリームソース |
¥1100 |
saute Scallop
sauce of anchovy & crean |
|
|
|
モルタデッラソーセージの
ソテー |
¥800 |
saute sliced Mortadella sausage
big sausage of Italy Bologna |
|
|
|
パスタ |
|
|
|
|
|
スパゲッティ
サーモンのクリームソース |
\1200 |
Spaghetti Salmon and Cream sauce |
|
|
|
スパゲティ
タコのペペロンチーノ |
\1200
|
Spaghetti peperoncino with octopus
garlic and chilli pepper sauce |
|
|
|
ムール貝のスパゲッティ
|
\1200 |
Spaghetti sauce of mussel
|
|
 |
|
スパゲッティ
ベーコンと玉ねぎのトマトソース |
\1200 |
Spaghetti Salsa Amatriciana :
bacon,onion and tomato sauce
|
|
スパゲッティ
ボロネーゼ(ミート)ソース |
\1200 |
Spaghetti Meat sauce |
|
小海老の
ペンネ・アッラビアータ |
\1200 |
Penne
Shrimp and tomato chilli pepper |
|
フジッリ ツナのトマトソース |
\1200 |
Fusilli (spiral short pasta)
Tuna and tomato sauce |
|
かぼちゃと生ハムの
リゾット |
\1200 |
Risotto of pumpkin and
uncured ham |
|
ニョッキ
ベーコンのクリームソース |
\1200 |
Gnocchi of pumpkin
bacon cream sauce |
|
タリアテッレ ボロネーゼ
|
\1200 |
Tagliatelle meat sauce |
|
タリアテッレ
ポルチーニ茸の
クリームソース |
\1200 |
Tagliatelle cream sauce of
Porcini(mushroom) |
|
|
|
リコッタチーズのラビオリ |
\1200 |
Raviori of Ricotta cheese |
|
ラザーニャ |
\1200 |
Lasagna |
|
 |
|
|
|
魚料理 Fish |
|
|
|
イトヨリのムニエル |
¥1800 |
Meuniere of today's Fish |
|
|
|
カジキマグロのグリル
トマトとオリーブのソース |
¥1300 |
Grill of Spearfish
sauce of tomato and olive |
|
|
|
|
|
肉料理 Meat |
|
|
|
鴨むね肉のロースト |
¥2000 |
Roasted Duck Fillet today's sauce
|
|
|
|
仔羊のソテー
マルサラソース |
¥2000 |
Roasted Sirloin of Lamb sauce of Marsala |
|
|
|
国産牛の
赤ワイン煮込み |
¥2000 |
Red wine stew of Beef |
|
デザート |
|
アーモンドのケーキ
|
\500 |
Almond cake |
|
マンゴーのムース
|
\500 |
mousse |
|
リンゴの赤ワイン
コンポート
|
\500 |
Apple compote |
|
マロンのジェラート
|
\400 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|